Puro

Puro Fairtrade Coffee

Wilt u verantwoord koffie drinken? Dan is ons Puro concept iets voor u!

Wij hebben de overtuiging dat we moeten ondernemen met zowel ons hoofd als met ons hart. Vandaar de inzet voor een concept dat een dubbele doelstelling realiseert: "Op goede voet met de Aarde en op eerlijke voet met het Zuiden". Puro Fairtrade Coffee geeft u de mogelijkheid om (h)eerlijke koffie te drinken die zowel "een boontje" heeft voor het Zuiden, als "een boompje" zal bijdragen aan een groenere wereld."

Max Havelaar

Puro koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk. Max Havelaar stelt alles in het werk om in derdewereldlanden de arbeids- en levensomstandigheden te helpen verbeteren. Het keurmerk is een waterdichte garantie voor betere handelsvoorwaarden.

Saving the Rainforest

Voor elke verkochte kilo Puro koffie wordt een financiële bijdrage afgestaan om regenwoud aan te kopen en duurzaam te beschermen. Zo heeft Puro in samenwerking met het World Land Trust van Sir David Attenborough in Ecuador al vele hectaren regenwoud aangekocht.

Vereniging Natuurmonumenten

In Nederland heeft Puro een samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten. Elke nieuwe klant wordt namens Puro lid gemaakt van Natuurmonumenten en blijft dit gedurende de contractperiode. Hierdoor kan ook de natuur in onze directe omgeving beschermd worden. Voor nu en voor later.

Puro is een kwalitatief uitstekende koffie en door het frisse en kleurrijke design zie je in één oogopslag dat dit een koffie met een diepgaande boodschap is. dat zorgt ervoor dat elk kopje koffie eens zo goed smaakt!

Meer informatie vindt u op www.purocoffee.com
Puro Fairtrade Coffee is een overheerlijke koffie met een zacht en intens aroma, gelabeld met het Max Havelaar-keurmerk voor eerlijke handel.

Naast espressobonen en gemalen koffie, heeft Puro de volgende productenlijn:
• Espressobonen:
Noble;Een geurige, pittige espressokoffie met een fluweelzachte textuur en een aangename rinsheid.(regulier of biologisch geteeld)
Fuerte;Een krachtige, donker gebrande espressokoffie; lijvig met een langdurige afdronk. Voor de liefhebbers van een karaktervolle espresso.

• Filterkoffie (regulier of biologisch geteeld)
• Pouch (voorgedoseerde filters)
• Instantkoffie,
• Freshbrewkoffie,
• Pads
• ... en uiteraard suiker, melk, koekjes en porselein