Over Miko

Miko Koffie Noord-Holland

 

Relax ... it's Miko coffee

U wilt lekkere koffie, de juiste apparatuur, goede service en een correcte prijs;
bij Miko Koffie bent u op het juiste adres. U doet uw klanten, uw medewerkers alsook uzelf het grootste genoegen door te kiezen voor een koffiespecialist als partner. Een organisatie met hart voor koffie en waar u als klant uiteraard centraal staat.

Uw koffie... onze zorg

Miko Koffie Noord-Holland is een zelfstandige dochteronderneming van de Miko Groep voor de regio Noord-Holland.
Graag verzorgen wij voor u een concept op maat. Dat betekent dat er per klant gekeken wordt wat het beste bij de situatie past. De service van Miko Koffie reikt tot aan het eindproduct: uw perfecte kop koffie. Er wordt voor gezorgd dat alles verloopt zoals u dat wenst. Dankzij het landelijke netwerk van eigen servicepunten bent u altijd verzekerd van snelle en perfecte service. Miko installeert de apparatuur en verzorgt het onderhoud. Op de landelijk werkende servicedienst kunt u, met een gerust hart, ook in de avonduren of in het weekend terugvallen. Om te zorgen voor zo efficiënt mogelijke leveringen en voor u een optimale voorraadbeheersing, hebben wij de bezorgservice ontwikkeld. Dit houdt in dat de productvertegenwoordigster geregeld conform afspraak bij u langs komt om uw koffiebestelling op te nemen en te bezorgen.


Of het nu gaat om een goede kop filterkoffie, een sublieme espresso of overheerlijke cappuccino; onze kennis is paraat en up-to-date. Uit onze jarenlange ervaring en het daarop uitgebouwde assortiment putten wij de kracht om voor iedere denkbare situatie de gewenste koffievraag te beantwoorden: voor elke koffiewens het juiste concept! Tot het aanbod horen niet alleen apparatuur en koffie, maar ook alle mogelijke bijhorende producten zoals suiker, melk, koekjes, thee en cacao. Verder serviesgoed, bekers, bekerdispensers en reinigingsmiddelen voor de apparatuur. Miko Koffie is importeur van o.a. La Cimbali en Fiorenzato espressomachines en Bravilor koffieautomaten

Miko groep

De Miko Groep is al meer dan 200 jaar actief in koffieservice. Sinds zijn oprichting in 1801 heeft Miko een benijdenswaardige kennis over koffie, systemen en koffievoorziening opgebouwd. Miko NV staat aan het hoofd van de boomstructuur en treedt op als moedermaatschappij van de groep. Het is een internationale groep van volledig eigen ondernemingen in België, Frankrijk, Nederland, Engeland, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije en recent ook in het verre Australië. Het hoofdkantoor van de Miko Groep bevindt zich in Turnhout, België. Van onafhankelijke familiebedrijf en koffiebranderij heeft Miko zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een internationaal gestructureerde en beursgenoteerde onderneming. In 2003 is Miko beloond met de titel “Onderneming van het jaar”.