Koffie

Complete koffieconcepten

U zorgt graag voor uw gasten, wij zorgen graag voor u. U biedt uw gasten een heerlijk geurende espresso of een prachtige cappuccino met fraaie schuimkraag aan die u met liefde voor hen bereidt. Miko Koffie Noord-Holland zorgt ervoor dat u de juiste ingrediënten tot uw beschikking heeft, met name de juiste koffiebonen. Wij helpen u om te bepalen welke koffie het beste bij uw zaak past.

Er zijn legio aanbieders van koffie op de markt met uiteenlopende verhalen, kenmerken en prijzen. Miko Koffie Noord-Holland heeft veel ervaring in en kennis van koffie en gastvrijheid. We combineren oude tradities en jarenlange expertise met kennis van moderne technieken en ontwikkelingen om de beste partner in koffie voor de horecabranche te zijn. Ook gebruiken we alleen de allerbeste koffiebonen ter wereld voor onze koffieproducten, zodat u zich altijd
gegarandeerd weet van de beste kwaliteit, continuïteit en een goede prijs.

Eén aanbieder, drie concepten

Ieder bedrijf heeft zijn eigen uitstraling, van luxe grand-café tot moderne beachclub, van pannenkoekenrestaurant tot sushibar. Om uw aanbod aan koffieproducten af te stemmen op uw gasten, bieden wij u drie complete koffieconcepten aan: ons huismerk Miko, duurzame Puro Fairtrade Coffee en een Italiaanse koffie met temperament, Grand Milano. Deze concepten sluiten aan op uw uitstraling en zijn gebaseerd op de beste koffieproducten en tradities, compleet met bijbehorende producten als suikerzakjes, melkcups en kopjes.

Klik verder op onderstaande logo's voor meer informatie over deze koffieconcepten of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.