Horeca

 

 Goede koffie: een gastvrij onthaal

 

Als horecaondernemer serveert u uw gasten graag een goed kopje koffie, cappuccino of andere koffiespecialiteit. De beleving, smaak en uitstraling van uw koffie moet perfect passen bij uw zaak – dan komen uw gasten met plezier bij u terug!
De koffie die wij leveren is van hoge kwaliteit. Ons huismerk Miko staat bekend om zijn prima smaak en verscheidenheid aan melanges en uitvoeringen. Wilt u een lekker en verantwoord kopje koffie schenken, dan kiest u voor een van de varianten van Puro Fairtrade Coffee. En wie echt Italiaanse koffie wil serveren, zal verkocht zijn als hij onze Grand Milano koffie proeft. Onze koffiemachines bieden behalve prima koffie ook een aantal voordelen voor horecaondernemers zoals lage verbruikskosten en een laag energieverbruik. Bovendien zijn ze eenvoudig en snel in gebruik en hebben zij weinig onderhoud nodig. En mocht er toch een storing optreden, dan is onze vakkundige serviceafdeling snel ter plaatse.

Echt lekkere koffie, persoonlijke service en transparante prijzen – dat is Miko Koffie Noord-Holland.

De voordelen op een rij:
• Eén leverancier: voor al uw koffie- en thee benodigdheden
• Vlotte service: gemakkelijk bestellen via telefoon of mail, snel bezorgd
• Vakkundige technische ondersteuning: installatie, onderhoud en reparatie uitgevoerd door vakmensen
• Een oplossing op maat: huur, koop of bruikleen van machines.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor horecaondernemers? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.