Bedrijven

Wij maken werk van uw koffie


Eerst een kopje koffie en dan aan de slag – dat is het vaste ochtendritueel in veel bedrijven. Koffie is dan ook onmisbaar op het werk. Als oppepper ’s morgens, als rustmoment tussendoor en als een gastvrij welkom voor uw klanten. Miko Koffie Noord-Holland maakt daarom graag werk van uw koffie, met een koffieconcept op maat voor uw bedrijf.

De koffie die wij leveren is van hoge kwaliteit. Ons huismerk Miko staat bekend om zijn verscheidenheid aan melanges en uitvoeringen (bonen, filter, pouches), waardoor er altijd een koffie is die bij uw bedrijf past. Organisaties die een lekker en verantwoord kopje koffie willen schenken, kunnen kiezen uit een scala aan duurzame varianten van Puro Fairtrade Coffee.

Onze koffiemachines bieden behalve prima koffie ook een aantal zakelijke voordelen zoals lage verbruikskosten en een laag energieverbruik. Bovendien zijn ze eenvoudig en snel in gebruik en hebben zij weinig onderhoud nodig. En mocht er toch een storing optreden, dan is onze vakkundige serviceafdeling snel ter plaatse.

Echt lekkere koffie, persoonlijke service en transparante prijzen – dat is Miko Koffie Noord-Holland.

De voordelen op een rij:

• Eén leverancier: voor al uw koffiebenodigdheden maar ook voor thee, chocomel en soep.
• Vlotte service: gemakkelijk bestellen via telefoon of mail, snel bezorgd
• Vakkundige technische ondersteuning: installatie, onderhoud en reparatie uitgevoerd door vakmensen
• Een oplossing op maat: huur, koop of bruikleen van machines.
 
 
Wilt u ook een koffieconcept op maat? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.